Een rieten dak voor iedereen!

Stelt u zich voor, uw nieuwbouw woning met een rieten dak in plaats van een dak met reguliere dakpannen. Een rieten dak zorgt voor een heel ander totaalbeeld van uw pand. Veel mensen die een rieten dak overwegen en voor het eerst bij ons een prijs of informatie komen opvragen denken dat een rieten dak een hoge prijs heeft en alleen is weggelegd voor de welvarende mensen. Gelukkig valt dat reuze mee en is een rieten dak best te overwegen.

Wat kost een rieten dak?

De prijs van een rieten dak varieert van 60 tot 100 euro per m2 afhankelijk van de verschillende opties, type dak, riet soort enz. Naast de prijs (veel mensen kijken alleen naar de prijs) zijn er nog een aantal aspecten waar u rekening mee moet houden en dat zijn; Kwaliteit, Duurzaamheid en Energiebesparing.

  • Kwaliteit: Een rieten bedekt dak door Rietdekkersbedrijf Geert Harms voldoet aan de strenge eisen die worden gesteld door de Vakfederatie Rietdekkers. Naast dit bestaat ons bedrijf al meer dan 70 jaar waardoor de benodigde ervaring aanwezig is en dat ziet u terug in ons werk!
  • Duurzaamheid: Wij gebruiken uitsluitend de beste producten en materialen en maken zo een kwalitatief dak waar u vele decennia plezier van kunt hebben. Het is zelfs mogelijk om uw dak te dekken met kunstriet, duurzaam en onderhoudsarm!
  • Energiebesparing: De isolatiewaarde van een rieten dak is te beïnvloeden door een aantal factoren zoals het type onderconstructie van het dak en de isolatie daaronder. Ook hierin hebben wij veel ervaring om de hoogste isolatiewaarde te behalen, waardoor u geld gaat besparen!

rieten-dak-prijs

Het is dus niet alleen de prijs die de doorslag mag geven! Kijk ook wat u ervoor terug krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, volledig vrijblijvend zonder verplichtingen adviseren wij u graag!
Klik hier om uw gegevens achter te laten.